Ons werk

Websites en webshops waar we trots op zijn

Neem een moment de tijd om een aantal van onze projecten te bekijken.

Toffe Dassen webshop

Voor Toffe Dassen ontwikkelde Weblogiq een responsive webshop op basis van het WordPress CMS in combinatie met WooCommerce. Tevens verzorgen wij het onderhoud en hosten wij de webshop. Bij Toffe Dassen koop je een toffe stropdas voor iedere gelegenheid.

Bekijk project

EFDPVC website

Voor EFDPVC ontwikkelde Weblogiq een responsive website op basis van het WordPress CMS gebaseerd op ons in-house ontwikkeld WordPress starter framework. Dit is goed terug te zien in de Google scores van deze website. EFDPVC is een fabrikant en distributeur van Tochtdeuren, Flexibel PVC en Lasbescherming

Bekijk project

VlogWise website

Voor VlogWise ontwikkelde Weblogiq een responsive website op basis van het WordPress CMS. Daarnaast verzorgde Weblogiq het ontwerp van het logo, verzorgen wij het onderhoud en hosten wij de website. VlogWise helpt je met het vinden van de beste ‘real life’ communicatiedoeleinden.

Bekijk project

Anansi & Tomte webshop

Voor Anansi & Tomte ontwikkelde Weblogiq een responsive webshop op maat op basis van het WordPress CMS in combinatie met WooCommerce. Anansi & Tomte houden van duurzame, eerlijke en multiculturele producten.

Bekijk project

Aphrodite Store webshop

Voor Aphrodite Store ontwikkelde Weblogiq een responsive webshop op basis van het WordPress CMS in combinatie met WooCommerce. Tevens hosten wij de webshop. Aphrodite Store is een webwinkel in sieraden.

Bekijk project

Verloskundigenpraktijk Puur Natal

Voor Verloskundigenpraktijk Puur Natal ontwikkelde Weblogiq een responsive website op basis van het WordPress CMS. Verloskundigenpraktijk Puur Natal is een kleinschalige verloskundigenpraktijk die zich sterk richt op persoonlijke begeleiding en op jouw wensen en behoeften.

Bekijk project

pvctafelzeilshop.nl

Voor pvctafelzeilshop.nl ontwikkelde Weblogiq een responsive webshop op basis van het WordPress CMS in combinatie met WooCommerce. Tevens verzorgen wij het onderhoud van de webshop. pvctafelzeilshop.nl is een webshop van EFD BV. Speciaal voor consumenten hebben wij pvctafelzeilshop.nl ontwikkeld met een uitgebreider assortiment en hebben wij meer rekening gehouden met de wensen van consumenten.

Bekijk project

pvc-strokengordijn.nl

Voor pvc-strokengordijn.nl ontwikkelde Weblogiq een responsive webshop op basis van het WordPress CMS in combinatie met WooCommerce. Tevens verzorgen wij het onderhoud van de webshop. pvc-strokengordijn.nl is een webshop van EFD BV voor PVC stroken, strokengordijnen en industriegordijnen.

Bekijk project

Vincent Guitars

Voor Vincent Guitars ontwikkelde Weblogiq een responsive website op basis van het WordPress CMS. Vincent Guitars staat bekend om zijn hoge kwaliteit van de gebouwde elektrische, akoestische en aangepaste gitaren. Vincent Guitars geeft u het beste advies, rekening houdend met al uw persoonlijke wensen. Met meer dan 25 jaar ervaring is Vincent Guitars ook gespecialiseerd… Read more »

Bekijk project

Tandprotheticus Wladimir Schepers

Voor Tandprotheticus Wladimir Schepers ontwikkelde Weblogiq een responsive website op basis van het WordPress CMS. Voor een nieuw kunstgebit, zelfs binnen een dag, gaat u naar Wladimir Schepers in Hoensbroek en Sittard.

Bekijk project

Corio Works

Voor Corio Works ontwikkelde Weblogiq een responsive website op basis van het WordPress CMS en hebben wij een koppeling gemaakt om de vacatures automatisch te plaatsen op uitzendbureau.nl. Corio Works is het uitzendbureau van Limburg in Heerlen. Sterk in werven, selecteren én matchen!

Bekijk project

Royal Dutch Tree Services

In opdracht van Royal Dutch Tree Services onderhouden wij regelmatig de WordPress website. Royal Dutch Tree Services is een groep van ISA gecertificeerde boomkwekers toegewijd aan uitstekende klantenservice, gezonde bomen en prachtige tuinen in Calgary.

Bekijk project

PLUS Willemsen Benschop

Voor PLUS Willemsen Benschop ontwikkelde Weblogiq een responsive webshop op basis van het WordPress CMS in combinatie met WooCommerce. Tevens is er een beveiligde omgeving gemaakt waar het personeel de werkplanning kan bekijken en downloaden. Plus Benschop is een moderne Plus supermarkt van ruim 1000 m² met een zeer uitgebreid vers en houdbaar assortiment.

Bekijk project

Ystudio

Voor Ystudio ontwikkelde Weblogiq een responsive website op basis van het WordPress CMS. Ystudio is een ontwerp- en adviesbureau voor interieurontwerp en styling op maat.

Bekijk project

2Work Arbeidsjuristen

Voor 2Work Arbeidsjuristen ontwikkelde Weblogiq een website op basis van het WordPress CMS. 2Work Arbeidsjuristen is gespecialiseerd in het adviseren, procederen en opleiden in arbeidsrecht.

Bekijk project

Ontslagpakketten.nl

Voor ontslagpakketten.nl ontwikkelde Weblogiq een website op basis van het WordPress CMS. Ontslagpakketten.nl is een initiatief van de juristen van 2Work Arbeidsjuristen. De juristen achter Ontslagpakketten.nl zijn allen gespecialiseerde arbeidsrechtjuristen met jarenlange ervaring in de arbeidsrechtelijke procespraktijk.

Bekijk project

OSP Opleidingen

Voor OSP Opleidingen ontwikkelde Weblogiq een website op basis van het WordPress CMS. OSP Opleidingen ondersteunt mensen en organisaties met training, coaching en advies.

Bekijk project

Offerte aanvragen?

Graag een offerte op basis van jouw wensen? Vul online het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.