header zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Weblogiq maakt jouw bedrijf online succesvol

Een goed renderende website is onmisbaar voor de ondernemer van nu. Voor online succes is het noodzakelijk dat jouw website of webshop goed gevonden wordt. De website optimalisatie van Weblogiq zorgt ervoor dat jouw website zo optimaal mogelijk in de zoekresultaten van de zoekmachines komt. Daarmee helpen we je om jouw resultaten te vergroten.

Zoekmachine optimalisatie voor de doelgroep

Website optimalisatie is niet hetzelfde als zoveel mogelijk bezoekers naar de website trekken. Je wilt bezoekers trekken die ook echt geïnteresseerd zijn in jouw diensten of producten. De eerste stap van het optimaliseren van uw website is het inventariseren van de juiste zoekwoorden. Hiervoor maken wij een trefwoord analyse.

Zoekwoorden gericht op jouw website

De vraag hierbij is natuurlijk welke zoekwoorden jouw potentiële klanten gebruiken. Zoekmachines als Google scannen iedere website op ongeveer 20 zoekwoorden. Het is dus zaak om vooraf met ons af te stemmen op welke keywords je gevonden wilt worden. Daarbij is de vraag welke zoekwoorden het meest relevant zijn. Een gedegen zoekwoord analyse is dus het begin van een goede website optimalisatie. Zonder een goede website optimalisatie is het zo goed als onmogelijk goed vindbaar te zijn. Als je door het gebruik van de juiste keywords op de eerste pagina van Google zichtbaar bent dan opent dat heel veel mogelijkheden.

Offerte aanvragen