Website laten maken

De websites en webshops van Weblogiq worden zoveel mogelijk volgens internationale webstandaarden (W3C) gebouwd. Afhankelijk van jouw wensen bouwt Weblogiq jouw website zodanig dat deze gebruiksvriendelijk is en een korte laadtijd heeft.

Overzichtelijk design, toegankelijkheid, goede vindbaarheid binnen de zoekmachines en het gebruik van webstandaarden worden bij de website ontwikkeling nagestreefd. Jouw website komt op verschillende beeldschermformaten en in verschillende webbrowsers altijd goed voor de dag.

Van webdesign tot website ontwikkeling

Weblogiq zorgt ervoor dat alle informatie op een ideale manier wordt weergegeven op de website. Hier houden wij rekening mee tijdens het ontwerpproces en de realisatiefase. Om zelf de website up-to-date te houden maken wij gebruik van een WordPress of Umbraco Content Management Systeem (CMS). Met een CMS kun je de website eenvoudig en snel zelf beheren.

Waarom een website?

Dit is één van de eerste vragen die we zullen stellen voordat we website advies geven. Heb je er nog geen, is je huidige website verouderd of wil je iets anders bereiken dan voorheen? Wat je met jouw website wilt bereiken is belangrijk voor de keuze van het ontwerp.

Webdesign

Natuurlijk is de vormgeving van een website ook belangrijk. Niet alleen omdat we daar zelf gelukkig van worden, maar vooral omdat websitebezoekers er gelukkig van worden. Een website met een mooie vormgeving die past bij de huisstijl versterkt de identiteit van jouw bedrijf.

Webdevelopment

Voor velen niet het meest sexy onderdeel van een website, maar de techniek is toch zeker een heel belangrijk deel van de website ontwikkeling. In het website advies wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met de laatste SEO technieken en kan de website gekoppeld worden aan een Content Management Systeem. Hiermee is jouw website erg makkelijk en snel te onderhouden.

Wil je met ons samenwerken?

Neem dan contact met ons op, zodat we over jouw project(en) kunnen praten.