Responsive webdesign

Het gebruik van mobiel internet neemt enorm toe. Steeds meer mensen gebruiken de mobiele telefoon om e-mails te lezen, social media of het internet af te zoeken naar interessante websites. Niet alleen met mobiele telefoons, maar ook met tablets. Het bezoekersgedrag van jouw website wordt hierdoor beïnvloed. Ook Google houdt tegenwoordig steeds meer rekening met responsive webdesign. Een website met responsive webdesign scoort hoger in de zoekmachines. Blijf jouw concurrentie voor met een responsive webdesign.

Ben jij klaar voor de ‘nieuwe’ bezoeker?

Alles moet sneller en eenvoudiger. Met een responsive webdesign wordt jouw website geoptimaliseerd voor het apparaat van jouw bezoeker. Weblogiq zorgt ervoor dat de look&feel hetzelfde blijft met natuurlijk een uitstekende beleving voor de bezoeker. Jouw boodschap blijft hetzelfde en dat draagt natuurlijk bij aan het gewenste resultaat.

Waarom responsive webdesign?

Met een responsive webdesign kun je de lay-out van de website optimaal laten aansluiten op het type apparaat en browser die de bezoeker gebruikt. Maar wat laat je wanneer zien en wanneer verdwijnt of verschijnt er juist iets? Mobiele versies of tablet versies hebben minder ruimte voor inhoud en als mobiele bezoeker wil je dat de website zo snel als mogelijk wordt geladen. Wij analyseren aan de hand van statistieken waar de gebruiker de meeste behoeften aan heeft en baseren hierop onze keuzes bij het aanpassen van de lay-out voor iedere versie van jouw website of webshop.

Wil je met ons samenwerken?

Neem dan contact met ons op, zodat we over jouw project(en) kunnen praten.