Mindblown: a blog about philosophy.

  • WordPress beveiliging

    WordPress is een van de meest populaire websiteplatforms op internet en beheert meer dan 40% van alle websites. Met zijn gebruiksgemak en uitgebreide keuze aan plug-ins en thema’s, is het gemakkelijk te begrijpen waarom zoveel mensen voor WordPress kiezen. Met zijn populariteit komt echter het risico van beveiligingsbedreigingen. WordPress-sites zijn vaak het doelwit van hackers,…

  • Hoe kun je de prestaties van je website verbeteren?

    Hoe kun je de prestaties van je website verbeteren?

    Als het gaat om de prestaties van je website, zijn er veel factoren die samenwerken om de laadtijden van je site te verhogen of te verlagen. Het meten en bewaken van de prestatiestatistieken is vrij eenvoudig, maar verbeteringen doorvoeren kan lastiger zijn. Gelukkig kunnen hulpprogramma’s voor paginasnelheid, zoals GTMetrix, nuttige inzichten bieden in wat je…

  • Wat kun je doen als je website op de blacklist staat?

    Wat kun je doen als je website op de blacklist staat?

    Blacklisting is een praktijk waarbij websites met schadelijke inhoud worden gemarkeerd om te voorkomen dat gebruikers per ongeluk malware downloaden. Zoekmachines en antivirusleveranciers kunnen je site echter op de blacklist zetten als gevolg van een cyberaanval.

  • 3 manieren om met Google Analytics je site te verbeteren

    3 manieren om met Google Analytics je site te verbeteren

    Google Analytics wordt vaak genoemd als een handig hulpmiddel voor het bijhouden en beheren van websitegegevens. In werkelijkheid is Google Analytics een van de beste manieren om je website te verbeteren.

  • Vertragen inactieve plugins WordPress?

    Vertragen inactieve plugins WordPress?

    Regelmatig krijgen wij de vraag of gedeactiveerde plugins WordPress vertragen en of ze deze inactieve plugins moeten verwijderen.

Heb je enige boek aanbevelingen?